Mål Jompa ass. Johan J i 81:a min.

PUSHERS ställde upp med en stark trupp, men fick väldigt lite ut av den denna match.
Första halvlek bestod i en massa felpass från båda lagen.
Få målchanser.

Andra halvleken tog PUSHERS över rejält, Johan missade TVÅ kanonlägen, och Pierre var igenom och sköt över.
Innan en kvart hade gått av andra halvleken så avgjorde domaren matchen. Jocke glidtacklade en motståndare vid mittplan, ok med en varning, men 7an Bjarne-banan rullade 3-4 varv och skrek som en stucken gris, tror därför domaren blev rädd och drog upp ett RÖTT kort!
Inte ens Sneckaren i Argo-klacken trodde sina ögon fast han skrek nästan lika högt som Bjarne-banan...
Matchbilden förändrades väldigt lite, Argo hade kanske lite mer boll, men PUSHERS stod för farligheterna.
Deras ledningsmål kom på en hörna, deras specielle målskytt nickade in bollen bland flera PUSHERSspelare, men så är det väl med en riktig målskytt, man tycker alltid att vi borde fått undan bollen, men som sagt, han GÖR mål den där Söderman.
Bjarne-banan, var piggare än någonsin efter sina rullningar, men det blev inga fler pass till sin kompis på topp.

Jompa kvitterade på ett pass från v.kanten där Johan stormat fram, trodde chansen var över, men Jompa bände fram och tillbaka, och fick till slut bollen på sin h.sida, vänd mot målet slog han in kvitteringen.
Slutrsultatet 1-1 skall väl Argo vara nöjda med.
Domaren var absolut inte till sin fördel. Ex. fick vår forward Johan inte EN ENDA frispark med sig, borde haft minst lika många som han fick emot sig,

Forts, En del av dem var riktigt dömda..

Till nästa match får vi klara oss utan Jompa, Tullborg, Jocke som alla är avstängda samt Pierre som blir borta i två kommande veckor.

Bäst på plan, återigen Raman 3 poäng alltså,
två poäng till Finn, en riktig överraskning den där killen..
En poäng till vem som helst, ingen var så där så att han märktes mer än någon annan.
KL hade haft en bra chans om nu inte hade kastat in handuken innan match....

Inför Majorna/gole matchen, så har många chansen att ta en plats i laget nu när så många redan nu är ute ur bilden.

KOM OCH TRÄNA NU IMORGPON TISDAG SÅ HAR DU CHANSEN!!!